Om APAL

Om APAL

Image

Om APAL

Albufeira skiljer sig från resten av Algarve genom sin mångfald av landskap, historia och kultur och med ett innehav av ca. 30% av den totala kapaciteten för login i Algarve är den kommunen med mest turism i Algarve. All ekonomi är direkt eller indirekt beroende av turismen, vilket har i mycket bidragit till behovet att grunda APAL - Byrån för främjande och markandsföring av Albufeira.

APAL är en sammanslutning av privat ägande för att främja turism, grundad 2004 och är ett resultat av samarbete mellan företag inom den offentliga och privata sektorn. Genom förenade ansträngningar skapar man lättare grunder för att utveckla samarbeten som bidrar till en turism av högre kvalitet. All information och reklam görs under varumärket 'turismo de Albufeira'.

I deras uppgifter och ansvar ingår att organisera specifika åtgärder för att nationellt och internationellt marknadsföra Albufeira, inte bara med betoning på sol och strand utan också vad det gäller underhållning, lokal gastronomi, sport, kultur, historia och natur. Turismo de Albufeira är också intresserad av utveckling och utarbetande av studier, projekt och olika evenemang inom turism, vilket förstärker kvaliteten på turismen i Albufeira.

Turismo de Albufeira räknar med stöd från sina medlemmar inom olika erfarenhetsområden såsom logi, resebyråer, golf, marinor, restauranger, barer och nattklubbar, catering, hyrbilar, fastighetsföretag, reklambyråer, temaparker, företag inom underhållning, butiker och annan service.