(think) Out Portugal 

(think) Out Portugal

Travessa do Tojo, Lote 16, 2º J e Garagem 
  • Hem
  • (think) Out Portugal

(Think) out är ett ungt portugisiskt souvenirmärke som (åter) skapar kulturella och traditionella symboler på ett originellt och kreativt sätt, (åter) uppfinner dem genom illustrationer som skyddar den unika ikonografin i det stora portugisiska arvet.
” Enligt Patrícia Rodrigues, designer och grundare av (think) out, ”skiljer företaget sig på marknaden för kvalitetsgåvor och souvenirer med en differentierad strategi.
Vi skapar verk som fängslar internationella besökare, men detde kan också användas med stolthet dagligen av dem som bor i Portugal, det vill säga vi producerar inte souvenirer endast för turister eller emigranter.
Vi försöker skilja våra stycken från souvenirerna som finns på marknaden på ett sådant sätt att alla portugisiska känner sig stolta över att använda dem.
Med bara fyra års existens var (tänk) ut vinnaren 2016 av den första upplagan av Creative Gifts 4 Concept Stores av AIP Foundation och Papergift Fil och valdes 2018 RisingButik av Sonae Sierra, som tillät honom i 6 månader en pop-up-butik på Centro Vasco da Gama.
Varumärket med online försäljningsstället finns också i andra 20 försäljningsställen som är utvalda och spridda över hela landet, bland butiker av monument, turistpunkter och specialbutiker.
Webbplats: http://thinkout.pt Facebook och Instagram: @ thinkoutportugal