(think) Out Portugal 

(think) Out Portugal

Travessa do Tojo, Lote 16, 2º J e Garagem 
  • Home
  • (think) Out Portugal

(think)out is een jong merk van Portugese souvenirs dat culturele en traditionele symbolen op een originele en creatieve manier (her)creëert en (her)uitvindt door middel van illustraties die de unieke iconografie van het enorme Portugese erfgoed beschermen.” Volgens Patrícia Rodrigues, ontwerper en oprichter van (think)out, « onderscheidt het bedrijf zich in de markt voor kwaliteitsgeschenken en souvenirs, met een gedifferentieerde aanpak.
We maken stukken die internationale bezoekers boeien, maarze kunnen ook dagelijks met trots worden gebruikt door degenen die in Portugal wonen, dat wil zeggen, we maken geen souvenirs alleen voor toeristen of emigranten.
We proberen onze stukken te onderscheiden van de souvenirs die op de markt zijn, op zo'n manier dat elke Portugees er trots op zal zijn ze te dragen». Met slechts 4 jaar bestaan was (think)out in 2016 de winnaar van de 1e editie van de Creative Gifts 4 Concept Stores Contest door Fundação AIP en Papergift Fil en werd in 2018 verkozen tot RisingStore by Sonae Sierra, waardoor het voor 6 maanden een pop-up store mocht opzetten in Centro Vasco da Gama.
Het merk met een online verkooppunt is ook aanwezig in 20 andere geselecteerde verkooppunten door het hele land, waaronder monumentenwinkels, toeristenpunten en speciaalzaken. Website: http://thinkout.pt Facebook en Instagram: @thinkoutportugal