(think) Out Portugal 

(think) Out Portugal

Travessa do Tojo, Lote 16, 2º J e Garagem 
  • Home
  • (think) Out Portugal

(Think) out is een jong Portugees souvenirmerk dat op een originele en creatieve manier culturele en traditionele symbolen (her) creëert en ze (her) uitvindt door middel van illustraties die de unieke iconografie van het enorme Portugese erfgoed beschermen.
" Volgens Patrícia Rodrigues, ontwerper en oprichter van (think) out, “onderscheidt het bedrijf zich in de markt voor kwaliteitsgeschenken en souvenirs met een gedifferentieerde aanpak.
We maken stukken die internationale bezoekers boeien, maar datze kunnen ook met trots worden gebruikt, op dagelijkse basis, door degenen die in Portugal wonen, dat wil zeggen, we produceren geen souvenirs alleen voor toeristen of emigranten.
We proberen onze stukken te onderscheiden van de souvenirs die op de markt zijn, op zo'n manier dat elke Portugees er trots op is ze te gebruiken ».
Met slechts 4 jaar bestaan was (think) out de winnaar in 2016 van de 1e editie van de Creative Gifts 4 Concept Stores door AIP Foundation en Papergift Fil en werd verkozen in 2018 RisingWinkel van Sonae Sierra, waardoor hij gedurende 6 maanden een pop-up store kon hebben in Centro Vasco da Gama.
Het merk met een online verkooppunt is ook aanwezig in 20 andere geselecteerde en verspreid over het land geselecteerde verkooppunten, zoals monumentenwinkels, toeristenpunten en gespecialiseerde winkels.
Website: http://thinkout.pt Facebook en Instagram: @ thinkoutportugal