Viajes Olympia Mediterraneo - DMC 

Viajes Olympia Mediterraneo - DMC

C/ Terrer, 2 EDIF. Cancún Bajos 
  • Home
  • Viajes Olympia Mediterraneo - DMC

VIAJES OLYMPIA is een DMC met de grootste geschiedenis en omzet in Spanje, met meer dan 50 jaar ervaring in de belangrijkste toeristische bestemmingen. We baseren al onze diensten op kennis van de bestemming, het product en het vermogen om deze aan te passen aan de eisen van elke klant.
Onze focus ligt op het oplossen van de behoeften die zich voordoen in elke bestemming en bij elk bedrijfsmodel. Onze kantoren, gelegen in de belangrijkste toeristische gebieden van Spanje, beschikken over al het nodigenoodzakelijk om de beste dekking te bieden aan onze klanten op de bestemming, van hotelverhuur tot de meertalige callcenterafdeling. We hebben momenteel ongeveer 500 leveranciers in 25 landen die op ons systeem zijn aangesloten en leveren aan meer dan 21.000 hotels verspreid over de hele wereld, maar ons belangrijkste product bevindt zich in de belangrijkste toeristische bestemmingen aan de kusten, steden en eilanden van Spanje en het zuiden van Portugal .
Telt op zijn beurt met exclusieve hotels,garanties en eigenschappen. In zowel ons B2B online boekingssysteem als de XML-integratie heeft u toegang tot ons volledige portfolio met zeer concurrerende tarieven voor alle soorten markten en realtime boekingsbeheer.