Viajes Olympia Mediterraneo - DMC 

Viajes Olympia Mediterraneo - DMC

C/ Terrer, 2 EDIF. Cancún Bajos 
  • Home
  • Viajes Olympia Mediterraneo - DMC

VIAJES OLYMPIA is een DMC met de grootste geschiedenis en omzet in Spanje, met meer dan 50 jaar ervaring in de belangrijkste toeristische bestemmingen.
We baseren al onze diensten op kennis van de bestemming, het product en de mogelijkheid om ze aan te passen aan de behoeften van elke klant.
Onze focus is het oplossen van de behoeften die zich voordoen op elke bestemming en met elk bedrijfsmodel.
Onze kantoren, gelegen in de belangrijkste toeristische gebieden van Spanje, beschikken over alle middelennoodzakelijk om de beste dekking te bieden aan onze klanten op de bestemming, van het inhuren van het hotel tot de meertalige call center-afdeling.
Momenteel hebben we ongeveer 500 leveranciers in 25 landen aangesloten op ons systeem, die meer dan 21.000 hotels wereldwijd leveren, maar ons hoofdproduct bevindt zich in de belangrijkste toeristische bestemmingen aan de Spaanse kust, steden en eilanden en in het zuiden van Portugal.
Op zijn beurt met exclusieve hotels,garanties en eigenschappen.
Zowel in ons B2B online boekingssysteem als in XML-integratie heeft u toegang tot onze volledige portefeuille met zeer concurrerende tarieven voor alle soorten markten en realtime reserveringsbeheer.