Cooltour Algarve 

Cooltour Algarve

Rua Cidade de Cádiz, nº9 A 
  • Home
  • Cooltour Algarve

CoolTour Lissabon is een bedrijf van culturele en toeristische animatie met een jonge en dynamische geest.
Onze missie is om echt Portugal te promoten en echt naar onze klanten te brengen op een echte en gepassioneerde manier.
Met onze producten en circuits van topkwaliteit garanderen we rijke ervaringen, de ontdekking van een denkbeeldig erfgoed rond het Portugese erfgoed, van de paleizen en kastelen tot de unieke gastronomie en gastvrijheid, de rivieren, valleien en stranden,een eindeloos aantal natuurparken, bergen en bergen, allemaal met dezelfde noemer: de unieke schoonheid en charme die er in Portugal bestaan.
Bij CoolTour Lissabon gaat de introductie van cultuur altijd gepaard met recreatieve momenten, plezier en met een innovatieve en authentieke smaak.
Onze kernactiviteit is een busje met 9 zitplaatsen, maar we zijn toegewijd aan elke culturele of natuurlijke rondleiding, buitenactiviteiten en allerlei zakelijke evenementen(Team gebouw).
We nodigen u uit om alles te weten wat Portugal u te bieden heeft ...
Ons streven is om buitengewone en speciale momenten te bieden, gebaseerd op elk idee of persoonlijke wens, op professioneel en zakelijk niveau, of op een leuk en motiverend niveau.
Monitoren en implementeren van projecten, acties en andere initiatieven op het gebied van disseminatie, bewustzijn, (in) training en milieueducatie zijn enkele van de manieren waarop CoolTour Lissabon moet werken.garanderen unieke momenten, rekening houdend met ons grootste goed: de omgeving.
Wij bieden het ongekende, een ontsnapping uit het dagelijks leven en de ervaring van nieuwe sensaties.
Laat jezelf tot het uiterste duwen en verras je partners, medewerkers en wie weet, jezelf!