Zoomarine  

Zoomarine

E.N. 125, KM 65, Guia, 8201-864 Albufeira, Algarve – Portugal 
  • Hem
  • Zoomarine

Zoomarine är en av de största attraktionerna i Algarve. Öppet hela året från Kl.10:00 och med ypperliga förutsättningar för att njuta av en underbar dag med familjen.

I denna nöjespark som ligger i Guia några kilometer från Albufeira kan du titta på uppträdanden med delfiner, sälar och sjölejon, tropiska fåglar och även rovfåglar.
Spridda över hela parken ligger också olika boplatser där man kan besöka sjöfåglar, sköldpaddor, krokodiler, alligatorer och bland annat en ung västindisk manatee . Akvariet har en biologisk mångfald av arter som lever i floder, sjöar och oceaner och och speciellt det tysta rovdjuret från djupet "tjurhajen" som utmärker sig.
Pooler och andra faciliteter är perfekt underhållning för alla åldrar och kompletterar ett oförglömligt besök i Zoomarines värld.

Dolphin Emotions

Unika upplevelser

Mot en extra avgift ger Zoomarine också sina besökare en unik möjlighet att umgås med delfiner. Under överinseende av utbildad personal hålls för alla deltagare i programmet ett föredrag om dessa enastående ambassadörer från värlshaven, följt av en rad olika moment i vattnet, karakteristiska för det dagliga förhållandet mellan delfin och tränare.