Rich & Poor Hostel 

Rich & Poor Hostel

Travessa Alves Correia, nº2 
  • Home
  • Rich & Poor Hostel

Ons huis, die behoren tot één van de oudste families in Albufeira ligt in het hart van de oude stad "Lage" en werd volledig verbouwd om te bieden onze gasten de hoogste normen van comfort mogelijk.
Het gebouw bestaat uit 4 verdiepingen.
Op de begane grond de koffie is "Loser" gelegen, die is verbonden met onze kantoren. Onze locatie ligt op slechts 1 minuut van het hoofdstrand "Vissers".
Het centrum van de bruisende stad met bars, winkels en restaurants, evenalshet buitengewone "nachtleven" is slechts een steenworp afstand. Gewoon vis-à-vis vindt u de bushalte van de busmaatschappij "Cute", die is aangesloten op de hele stad.
Er is ook een centraal taxistandplaats net om de hoek. Elke prive of gedeelde badkamer is voorzien van een bad of douche.
U kunt genieten van uitzicht op de stad vanuit de kamer.
Extra's zijn beddengoed. Op Rich & armen vindt u een terras, een bar en een snackbar.
Andere faciliteiten die worden aangeboden op de eigenschap omvatten een gedeelde lounge, het ticketservice en een Excursiebalie. Een scala aan activiteiten kan worden genoten in de omgeving, met inbegrip van wandelen.
Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid.
Het hostel ligt 700 meter van Old Town Square, 300 meter van Fisherman's Beach en 2 km van Albufeira Marina.
Luchthaven van Faro ligt op 46 km afstand. Albufeira stadscentrum is een geweldige keuze voor reizigers geïnteresseerd in voedsel, restaurants en nachtleven.
Wij verheugen ons om u te verwelkomen! Uw rijk & slechte Team