Indigo Divers – Dive Center & Shop 

Indigo Divers – Dive Center & Shop

Rua do Mercado, Lote M, Loja A, Areias de São João, 8200-269 Albufeira - Algarve - Portugal 
  • Home
  • Indigo Divers – Dive Center & Shop

Wij bieden alle cursussen aan, van beginners die voor de eerste keer onder water willen ademen tot professionele Divemaster en diverse Specialty Cursussen.

PADI is een professionele associatie van duikinstructeurs – de grootste erkende organisatie in de wereld.

Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring hier in de Algarve – Zowel boven als onder water!! Onze vriendelijke en ervaren staf kan de excursie voor je uitzoeken die het beste bij je past.

Wij passen onze duiken aan naar jouw ervaring niveau, we hebben strand- en bootduiken langs de hele kust van de Algarve, alle duiken worden begeleid door een PADI professional.

Begin je net met duiken of ben je een ervaren duiker, in onze winkel vind je alles wat je voor je duik nodig hebt; maskers, snorkels, vinnen, pakken, messen etc.. Heb je hulp nodig hebt bij het aanschaffen van duik equipement? Dan hebben wij ervaren Instructeurs en Divemasters in onze winkel om je te allen tijde te adviseren.

Indigo Divers – duikcentrum & winkel

Zijn een duikcentrum van PADI, gevestigd in Albufeira, Algarve

Padi betekent – beroepsvereniging van duikintructeurs – “Professional Association of Diving Instructors”. Een grote duikorganisatie, wereldwijd erkend.

Wij geven alle cursussen van PADI. Voor een beginners die voor het eerst onderwater willen ademhalen tot het behalen van een duikdiploma van professioneel Divemaster, inclusief verschillende speciale cursussen

Wij kennen uitgebreid de kust van de Algarve, nl. in en buiten het water!
De ervaring, professioneel en sympathie van onze instructeurs zullen u begeleiden naar de mooiste duiklokaties dan wel vanaf het strand als van de boot.

Wij passen het duiken aan op uw ervaringsniveau waardoor u een vorm van ontspanning en zekerheid kunt ervaren, de scheepswrakken en gekleurde zeebanken vol leven waar men koraal, anamonen, octopussen, zeespinnen, inktvissen en verder kunt een enorme variëteit van vissen observeren.

Voelt u zich een beginner of een meer ervaren duiker dan kunt u in onze winkel alle noodzakelijke artikelen vinden voor uw duiken zoals o.a.: maskers, flippers, duikpakken, messen, computers,

Onze staf kan u het beste adviseren bij de aankoop van de beste uitrusting

Trabalhamos com instrutores devidamente credenciados e com grande experiência no ensino de cursos PADI e mergulho na zona do Algarve. (www.padi.com)

Indigo Divers – duikcentrum van Albufeira, is opgericht in juni 2006 en is officieel erkend als duikcentrum PADI op 7 augustus van hetzelfde jaar – S- 799165. Werken met erkende instructeurs en een grote ervaring in het lesgeven van de PADI en duiken in de streek van de Algarve

We maken gebruik van boten die officieel erkend zijn met de licencie – Maritmo Turistica -, van wie de commandanten die grote kenners zijn van de kust van de Algarve en die al gedurende decennia ervaring hebben met de zee.

De Indigo Divers – duikcentrum van Albufeira, is een onderneming in het recreatieve toerisme met een vergunning van toeristisch instituut met een licencie nº32/2/2007

Indigo Divers Albufeira heeft een prijs ontvangen “Entrepreneur of the Year Category Innovation – Most Innovative Member 2009 Portugal”. Ondernemer van het jaar in de categorie innovatie– het meest vernieuwende duikcentrum in Portugal in het jaar 2009. Deze prijs werd uitgereikt op zaterdag 6 februari in Lissabon door de direkteuren van PADI Europa. Christian Marret / regionaal manager- Roberto Raffaeli / Vice-president leden service & kwaliteitsmanagement, instrukteur ontwikkeling en Jordi Atienza / politiek adviseur – www.padi.com

Uw objectief is het herkennen en prijzen het werk wat gemoeid is met de promotie het duiken in de regio van de Algarve. Geprezen is de originaliteit van de website en de promotie van de online (e-learning) en dit alles in het bijzonder met het werk dat men heeft gerealiseerd met kinderen en de jeugd leidt tot de verhoogde toename van het duiken. DSD (Discover Scuba Diving), PSD (Padi Scuba Diver), OWD (Open Water Diver).