Apartamentos Turísticos Silchoro  

Apartamentos Turísticos Silchoro

Praceta Jaime Cortesão 
  • Hem
  • Apartamentos Turísticos Silchoro

Silchoro lägenheter har utformats särskilt för att ge de perfekta ingredienserna för din semester! Våra lägenheter, fördelade i T0, T1 och T2 är självständig, utrustade och inredda för din komfort.
Vårt läge är privilegierad: vi är bara 500 meter från den berömda avenida da Oura (remsa), med restauranger, barer och butiker.
När du föredrar att besöka den historiska stadskärnan och den berömda Fiskarnas strand, erbjuder Silchorominibuss till området tre gånger per dag under din vistelse, Njut av en trevlig måltid i vårt kafé och restaurang, en drink i vår Bar eller köp ekonomiskt i vår Mini-marknad, att göra mest av bekvämligheterna av din hemadress semester.
Vi har också, till din disposition två pooler och en tennisbana, omfamnas av en avkopplande trädgård.
Vi erbjuder ett litet bibliotek och en datorhörna, plus gratis wifi servicei allmänna utrymmen och en stor parkering framför semesteranläggningen.
Vår reception är öppen dygnet runt, och personalen tillägnad övervakning gästen i lösa något problem eller rekommendation och bokning av turistaktiviteter, bland andra. Vi finns i Montechoro, Albufeira, och i vår familj hopp att kunna välkomna din mycket snart!