Apartamentos Turísticos Silchoro  

Apartamentos Turísticos Silchoro

Praceta Jaime Cortesão 
  • Home
  • Apartamentos Turísticos Silchoro

De Silchoro appartementen zijn speciaal ontworpen om de perfecte ingrediënten voor uw vakantie! Onze appartementen, verdeeld in T0, T1 en T2 zijn zelfstandig, uitgerust en ingericht voor uw comfort.
Onze locatie is bevoorrecht: wij zijn slechts 500 meter van de beroemde avenida da Oura (Strip), met restaurants, bars en winkels.
Wanneer u liever een bezoek aan het historische centrum en de beroemde fishermen's Beach, biedt de Silchorominibus naar het gebied drie keer per dag tijdens uw verblijf genieten van een lekkere maaltijd in onze koffie-Shop en restaurant, een cocktail in onze Bar of koop economisch in onze Mini-markt, ten volle te profiteren van de faciliteiten van uw vakantieadres.
We hebben ook tot uw beschikking, twee zwembaden en een tennisbaan, omarmd door een rustige tuin.
Wij bieden een kleine bibliotheek en een computerzaal, plus gratis wifi servicein de openbare ruimtes en een grote parkeerplaats tegenover het resort.
Onze receptie is 24 uur per dag geopend, en personeel gewijd aan het toezicht van de gast in het oplossen van een probleem of aanbeveling en boeken van de toeristische activiteiten, onder anderen. Wij zijn gevestigd in Montechoro, Albufeira, en in onze familie hoopt te kunnen verwelkomen haar, zeer binnenkort!