Asalgarve – Agência de Viagens e Turismo Lda 

Asalgarve – Agência de Viagens e Turismo Lda

Rua Dunfermline, Edifício Navegador Lj. D, Lote 11, 8200-278 Albufeira, Algarve – Portugal 
  • Hem
  • Asalgarve – Agência de Viagens e Turismo Lda

Med sitt milda klimat, sitt kristallklara tempererade vatten och sina vidsträckta stränder, är Algarve idag ett av portugisernas favoritresmål. Asalgarve började sin versamhet 1985 och är en resebyrå med speciell inriktning på den portugisiska och spanska marknaden.

Vill du tillbringa en avkopplande semester vid havet borta från storstädernas kaos men ändå nära till allt som du behöver, eller är du kanske bara intresserad av att stressa ner under en helg? Oavsett vad du är ute efter behöver du inte leta längre - Asalgarve har lösningen.

På vår webbplats hittar du ett stort utbud av hotell, lägenheter och villor (några med privata pooler) i alla områden i Algarve och med priser för alla plånböcker. Algarve har dock mycket mer att erbjuda än bara sol, hav och stränder.

Sport, fritid och gastronomi går hand i hand i Algarve. För dem som har golf som en passion, finns ideala förhållanden för att utöva sin favoritsport i Algarve. Vattenland samt temaparker är också oemotståndliga utflyktsmål för både barn och vuxna.

Hyra en bil för att utforska små byar gömda i bergen kan vara ett utmärkt val. Utflykter till historiska platser såsom Silves, Lagos och Sagres, ridning och jeepsafari. En kryssning längs Algarve kusten eller en dag för sportfiske på öppet hav och varför inte, några lektioner i golf, tennis eller dykning.Avsluta gärna med en natt fylld av glamour på ett av Algarves kasinon. Det är några av de aktiviteter du kan njuta av och som kommer att göra din semester oförglömlig.

För dem som har som mål att förnya sin kropp och själ under semestern, kan låta sig lockas av det stora utbud av Spa program som Asalgarve har att erbjuda.

Asalgarve har mycket bra priser på alla dessa aktiviteter.

För mer information samt bokning, kontakta din vanliga resebyrå eller Asalgarve direkt. Vi har ett ungt dynamiskt och mycket professionellt team som väntar på dig.