Alsafari Tours 

Alsafari Tours

Quinta da Palmeira Rua Florbela Espanca nº 117 8200-132 
  • Home
  • Alsafari Tours

Bedrijfsbezoeken de Algarve.
Algarve ontdekt een verborgen aan boord van een jeep door "raakt land" van de Algarve platteland.
Bezoek oude dorpjes, Arabische kastelen, watervallen, een spectaculair en een prachtig landschap, het oversteken van rivieren en het kennen van de gewoonten en tradities van de rustieke dorpen door middel van een uiterst professionele gids die alles weet over de lokale geschiedenis, natuur, lifestyle en landschap .
De tour bestaat uit: lunch, stoppen om te zwemmenin rivieren, een vriendelijke gids, bezoek aan de boerderij voor weer-proof, likeuren en honing, uitleg van kurk, vervoer naar en terug.
Een dag vol emoties en avontuur om de mix.
_____ Jeep Safari Hele dag met lunch Ontdek een Algarve verborgen aan boord van een jeep door "raakt land" van de Algarve platteland.
Bezoek oude dorpjes, Arabische kastelen, watervallen, een spectaculair en een prachtig landschap, het oversteken van rivieren en het kennen van de gewoonten en traditiesde rustieke dorpen door middel van een uiterst professionele gids die alles over de lokale geschiedenis, natuur, lifestyle en landschap kent.
Jeep Safari halve dag in de ochtend of middag wandeling door pittoreske dorpjes, sinaasappelbomen en dichte bossen van de kurkeik, kennen de ware essentie van de Algarve.
Algarve ontdekt een verborgen aan boord van een jeep door "raakt land" van de Algarve platteland.
Bezoek oude dorpjes, Arabische kastelen, watervallen, landschappenMYMEMORY WARNING: YOU USED ALL AVAILABLE FREE TRANSLATIONS FOR TODAY.
VISIT HTTP://MYMEMORY.TRANSLATED.NET/DOC/QUOTAREACHED TO TRANSLATE MORE