Vila Petra Aparthotel 

Vila Petra Aparthotel

Aparthotel Vila Petra 4* R. Mouzinho de Albuquerque 8200-356 Albufeira Portugal 
  • Hem
  • Vila Petra Aparthotel

Vila och njut av det bästa av livet Vila Petra är det perfekta stället att varva ner med kvalitet och förfining.
Det ligger nära de livligaste områdena i Oura, men har en exklusiv och lugn miljö där det garanterar din integritet och ger dig avkopplande och oförglömliga stunder.
Detta aparthotel står för utmärkta design och konstruktion samt den nykterliga lyxen av utrustning och dekoration.
Dess lägenheter, byggda medrigor och smakfullt inredd transport för en familjesemester med hög komfort, inklusive ett välutrustat kök, luftkonditionering och terrass.
Men det som gör Villa Petra verkligen speciellt är den erfarenhet vi ger dig.
Varje detalj i vår service är inriktad på den excellens som vi vill erbjuda till alla våra kunder.
På Xeiruz Restaurant, är det bästa med medelhavs- och internationellt kök som beredas av vår kock med entusiasmen hos dem somsmak att tillhandahålla stunder endast till våra kunder.
Utan att vara pretentiöst föreslå, utomhus på terrass med utsikt över pooler och trädgårdar, njuter av den spektakulära blå himlen Algarve, eller även i våra elegant och ädel rum, ge oss möjligheten att tjäna den bäst gör i våra rätter. Distinkta utrymmen kännetecknas var och en av våra barer, grön snackbar med snacks beredda, unik och med en elegant och enkel miljöerbjuder den lugnet som präglar oss i konsten att kombinera fritid, tjänsten, välfärd och naturen som involverar den Vila Petra Acqua Bar poolen är en oas...
inför poolen mitt i våra trädgårdar och under en stor sol representerar för oss, det bästa vi kan göra för Vi är alltmer nära perfektion vi vill ge våra kunder stunder att minnas. Det nära sambandet mellan Vila Petra och klienten kommer närmareJu mer de våra kunder inser hur glada vi var att få nattetid på Stone Bar. Den eleganta servicen och vänlighet som kännetecknar allt som animerar detta utrymme, göra Denna bar är den plats där vi vill ha roligt genom att utnyttja 3 nyckelfaktorer: levande musik, bra humor och glädje i förbereder våra drycker Kunder gillar bäst. Om din njutning är sport föreslå vi dig en omgång tennis eller squash med vänner, följt av ensimma i inomhus pool eller bastu badet kompletteras med en Turkiska.
Slutligen, en avslappnande massage som tillhandahålls av vår trevliga terapeuter. Oavsett ditt val, i Vila Petra kommer att njuta av den bästa sidan av livet.