Vila Petra Aparthotel 

Vila Petra Aparthotel

Aparthotel Vila Petra 4* R. Mouzinho de Albuquerque 8200-356 Albufeira Portugal 
  • Home
  • Vila Petra Aparthotel

VOOR DE MOOIE MOMENTEN VAN HET LEVEN

Vila Petra is door zijn kwaliteit en stijl het ideale oord om te relaxen . Vila Petra ligt dicht bij het drukke Praia da Oura en de Strip, maar er heerst een sfeer van rust en privacy die u de mogelijkheid geven te ontspannen en te genieten.

Het aparthotel onderscheid zich door vooral door het ontwerp en de bouw, maar ook door de luxe soberheid van de inrichting en uitrusting.

De appartamenten, ingericht met aandacht voor de details en de kwaliteit, voldoen aan de hoogste verwachtingen voor een vakantie met de familie of vrienden, met een goed uitgeruste eigen keuken, air- conditioning en terras/ balkon.

Maar wat Vila Petra bijzonder maakt is de aandacht voor het detail in de service. We proberen iedere gast het gevoel te geven dat alleen de beste service goed genoeg is en dat er een persoonlijke aandacht aan hem/ haar besteed wordt.

In het Restaurant Xeiruz, bereidt onze chef alleen met het beste uit de keuze van de Mediteriaanse en Internationale keuken enthouisast de gerechten, waarvan u echt zult genieten.
Zonder pretencieus te zijn, suggeren wij, dat u ons de kans geeft, het beste van onze gastronomie te serveren, in de open lucht op ons terras, met uitzicht over het zwembad en de tuin, en de spectaculaire blauwe lucht van de Algarve of zelfs in onze elegante eetzaal
Verschillende entourages typeren onze bars.
De “ Green” Snack Bar met eigen klaargemaakte snacks en in een eenvoudige stijlvolle omgeving biedt u rust met ons kenmerk van ontspanning, service en genieten van de natuur, die Vila Petra omgeeft.

De Acqua Pool Bar is een oasis……voor het zembad, midden in onze tuin onder een brandende zon. Dit is voor ons de beste plek, waar u als u weer thuis bent, met plezier aan terug denkt.

Met veel plezier ontvangen we s´avonds in de Stone Bar. Drie basis factoren : live-music, sympathie en het met veel plezier klaarmaken van al de drankjes, die de gasten het meest op prijs stellen, zorgen er- voor dat iedereen geniet.

Als u graag sport, suggeren wij een tennis of squash partij met vrienden, met daarna een duik in ons verwarmd zwembad of een sauna of een turks bad. Onze simpathieke therapeutes kunnen deze ontspanning beeindigen met een massage.

Wat u ook kiest, in Vila Petra kunt u genieten van de mooie dingen van het leven.