Ao Rubro - Marketing e Publicidade 

Ao Rubro - Marketing e Publicidade

Estrada dos Salgados, Urbanização Monte Galé, nº39 Loja 1  
  • Home
  • Ao Rubro - Marketing e Publicidade

Verheven, is een Marketing en reclamebureau dat is verdeeld in twee bedrijfsonderdelen: Reclame en toerisme 1-toerisme: We stimuleren diverse toeristische resorts (Hotels, appartementen, hotels, pensions, resorts,...) gelegen in de Algarve.
Onze voornaamste doelstelling gaat door het stroomlijnen van deze dezelfde toeristische resorts en op hetzelfde moment te bieden onze klanten een droomvakantie. 2-advertentie: wij ontwerpen en ontwikkelen van gedifferentieerde vormen vanbevorderen en onze klanten die, in dit geval alle soorten bedrijven zijn adverteren. Onze belangrijkste doelstelling is om meer klanten aan onze klanten te trekken. Wij hebben momenteel diverse projecten: de Video geprojecteerd op) reclame Oura Strip, waar sprake is van een Giant paneel (12 meter breed door 9 meter hoog).
Besteed promotionele video's van verschillende bedrijven onze klanten in dit hetzelfde paneel. Dit project is baanbrekend en uniek in Portugal; b) spelen Albufeira-kleine kaartdiverse lokale bedrijven het toerisme bevordert en is verspreid over de gemeente Albufeira c) outdoor Billboards – rekenen we op dit moment met 20 posities, alle van hen in de gemeente Albufeira d) truck mobiele reclame – we momenteel hebben een mobiele reclame-truck met een promotionele gebied van 22 m 2. Met betrekking tot onze zakelijke reclame ruimte maken we ook een soort van reclame-souvenir productie van persoonlijke visitekaartjes, flyers, dekzeilen,vinyls, vlaggen, onder vele anderen. Leer ons bedrijf beter kennen.
Bezoek onze website: www.aorubro.pt