NAU Salgados Palace 

NAU Salgados Palace

Herdade dos Salgados 8200-424 Guia, Albufeira Algarve, Portugal 
  • Home
  • NAU Salgados Palace

Salt Palace Het moderne hotel Salgados Palace ligt in de buurt van Albufeira, tussen de Golf en het strand, in Salgados.
Imposante interieur, het ontwerp is modern, maar toch gastvrij.
Hier is genoeg te vermaken.
In de ochtend naar het strand Salgados of de schoonheid van het natuurreservaat te verkennen.
In de middag heerlijk ontspannen in een van de 3 buitenzwembaden voor het ervaren van een massage in de prachtige spa.
Neem voor een aperitief in de Sunset Bar terwijl u geniet van dehet instellen van de zon op het Salgados Lagoon, voordat u gaat dineren in een van onze restaurants.
Het hotel beschikt over 228 wooneenheden en unieke infrastructuur en een modern congrescentrum, de grootste in Portugal.
Als op zoek naar 5 sterren hotels in Albufeira, Salgados Palace is het beste van beide werelden, met een ontwerp dat niet verwaarlozen comfort, tussen de golf en het strand.
In Hotel: - 228 wooneenheden, waaronder 12 Deluxe Suites en 1 Presidential Suite -SPA met fitnessruimte, levendige zwembad (15m), jacuzzi, sauna, Turks bad, contrast douche en behandelkamers voor massages en droge en natte therapieën - Kids Club van 3 tot 12 jaar (seizoensgebonden opening) - 3 buitenzwembaden (1 voor kinderen) - 2 restaurants (een seizoensgebonden) - 3 bars (twee seizoensgebonden) - Uitgebreide tuinen - Gratis parkeergelegenheid (overdekt en oppervlak) - Wi-Fi in het hele hotel - de Algarve Congrespaleis (auditoriummet 1650 zitplaatsen en 40 multifunctionele zalen)