NAU Salgados Palace 

NAU Salgados Palace

Herdade dos Salgados 8200-424 Guia, Albufeira Algarve, Portugal 
  • Home
  • NAU Salgados Palace

SALGADOS PALACE Het moderne Salgados Palace hotel is gelegen nabij Albufeira, tussen Golf en het strand, bij Herdade dos Salgados.
Met imposante interieurs is het ontwerp eigentijds en toch uitnodigend.
Hier heb je veel te vermaken.
Ga 's ochtends naar het strand van Salgados of verken de schoonheid van het natuurreservaat.
Ontspan 's middags in een van de 4 buitenzwembaden voordat u een massage probeert in de prachtige spa.
Geniet van een aperitief in de Sunset Bar terwijl u geniet van dehet instellen van de zon op het Salgados Lagoon, voordat u gaat dineren in een van onze restaurants.
Het hotel beschikt over 228 wooneenheden en unieke infrastructuur en een modern congrescentrum, de grootste in Portugal.
Als op zoek naar 5 sterren hotels in Albufeira, Salgados Palace is het beste van beide werelden, met een ontwerp dat niet verwaarlozen comfort, tussen de golf en het strand.
In Hotel: - 228 wooneenheden, waaronder 12 Deluxe Suites en 1 Presidential Suite -SPA met fitnessruimte, levendige zwembad (15m), jacuzzi, sauna, Turks bad, contrast douche en behandelkamers voor massages en droge en natte therapieën - Kids Club van 3 tot 12 jaar (seizoensgebonden opening) - 3 buitenzwembaden (1 voor kinderen) - 2 restaurants (een seizoensgebonden) - 3 bars (twee seizoensgebonden) - Uitgebreide tuinen - Gratis parkeergelegenheid (overdekt en oppervlak) - Wi-Fi in het hele hotel - de Algarve Congrespaleis (auditoriummet 1650 zitplaatsen en 40 multifunctionele zalen)