NAU Salgados Dunas Suites 

NAU Salgados Dunas Suites

Herdade dos Salgados Rua Boca da Alagoa 8200-424 Guia, Albufeira Portugal 
  • Hem
  • NAU Salgados Dunas Suites

SALGADOS DUNAS SUITES Holiday Suites i Salta hotel Dunas Suites ligger på sanddynerna i Praia dos Salgados, och har en tropisk atmosfär och omges av omfattande trädgårdar med palmer.
Och är även bland palmer, med havet på horisonten, kommer du att kunna njuta av alla faciliteter som hotellet har att erbjuda.
Dessa inkluderar 9 poolerna med direkt tillgång till stranden Salgados strand med gyllene sand. Koppla av och njuta av gastronomi av restaurang Bossa Nova, samtsom Jazz lobbybaren cocktails, vänliga sammankomster av vänner.
Mellan det korta avståndet som skiljer hotellet från stranden kan fortfarande ta långa promenader på sanddynerna i trä bilfria väg byggd för ändamålet.
Tänker på barnen, erbjuder Kids Club olika aktiviteter för underhållning och njutning av barn.
Denna oas erbjuder allt du kan behöva för att njuta av din semester med största möjliga välbefinnande.
Allt i en verklig miljödär hittar att tropiskt paradis är närmare än jag trodde, med havet bredvid dig. I hotellet -155 bostäder enheter -Direkt tillgång till stranden av Salgados från pooler (± 150 m) i trä gångväg över sanddynerna -9 utomhuspooler (3 barn) -Bufférestaurang med terrass -Lobbybar med terrass -Snackbar vid poolerna (säsongsöppen) -Barnklubb, 3 till 12 säsongsbetonade år-Gratis Wi-Fi i hela hotellet -Omfattande trädgårdar -Säsongens underhållningsprogram -Täckt parkering och fri yta