NAU Salgados Dunas Suites 

NAU Salgados Dunas Suites

Herdade dos Salgados Rua Boca da Alagoa 8200-424 Guia, Albufeira Portugal 
  • Home
  • NAU Salgados Dunas Suites

GEZOUTEN DUNES SUITES ligt aan de duinen van Praia dos Salgados, suites van uw vakantie in het hotel Salgados Dunas Suites genieten van een tropische sfeer, omringd door uitgestrekte tuinen met palmbomen.
En het is tussen de palmbomen, met de zee aan de horizon, die in staat zijn om alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft genieten.
Daarvan zijn er 9 zwembaden met directe toegang tot de gouden zandstranden van Praia dos Salgados.
Ontspannen en genieten van de keuken van de Bossa Nova Restaurant enals de cocktails van de Jazz Lobby Bar, geschikt voor bijeenkomsten van vrienden de nacht.
Onder de korte afstand dat het hotel scheidt van het strand kan nog lange wandelingen in de duinen, het voetpad houten gebouwd voor dit doel.
Denken van de kleintjes, de Kids Club biedt een scala aan activiteiten voor entertainment en het plezier van de kinderen.
Deze oase biedt alles wat u nodig heeft om uw vakantie te genieten met de maximale welzijn.
Allemaal in een echte omgevingtropische waar u dat het paradijs ontdekt is immers dichterbij dan gedacht, zeer dicht bij de zee zelf.
In het hotel - 155 wooneenheden - Directe toegang tot het strand Salgados van de zwembaden (± 150m) op de houten loopbrug over de duinen - 9 buitenbaden (3 voor kinderen) - Buffet Restaurant met terras - Lobby Bar met terras - Snackbar -bar door de zwembaden (seizoensgebonden) - Seizoensgebonden Kids Club, van 3 tot 12 jaar- Gratis Wi-Fi in het hele hotel - Uitgebreide tuinen - seizoensgebonden animatieprogramma - Overdekte parkeergelegenheid en gratis oppervlak