Quad Ventura - Algarve Quad Tours 

Quad Ventura - Algarve Quad Tours

Casa do Monte, Ferreiras - 8200 Albufeira 
  • Hem
  • Quad Ventura - Algarve Quad Tours

QuadVentura är en turist animation företag som organiserar dagliga turer i fyrhjuling året runt i den vackraste delen av Albufeira och mindre turistiga.
Detta kommer att driva din egen quad eller promenad som passagerare, fantastiskt att utforska denna underbara region i Portugal. Vi tar dig genom mark spår så att du kan njuta av äkta Algarve och, naturligtvis, har ett stort äventyr på samma gång! Kommer kan njuta av ett landskapspektakulära monterad på din quad medan strosa längs spåren i skogen, skogen, landsbygden och landa mellan små byar. Du kommer att ha möjlighet att upptäcka små hem i Algarve och få en glimt av hur vardagen som används i denna region. Vi tar dig igenom apelsinodlingar och andra fruktodlingar.
Kommer att gå mellan olivträd, fikonträd, mandelträd och johannesbrödträd. För att dra nytta av vår erfarenhet, slipper du problem.
Alla våra fyrhjulingarär helautomatiska och får en säkerhetsgenomgång innan du påbörjar resan.
Om du bor i Albufeira, kan vi samla in det med vår Jeep 4 x 4.
Ett minnesvärt sätt att resa! Kul är alltid vårt mål och vi försöker vårt bästa att se till att du kommer tillbaka till strandpromenaden med ett leende på ditt ansikte.
Om du vill ha ett äventyr, göra något kul, spännande och bo med några oförglömliga minnen medan i Algarve, sedanBoka en tur med oss idag! Du kan göra bokningar via e-post till claire @ quad-ventura.com eller via telefon: 96 249 7037