Grande Mostra de Vinhos de Portugal 

Grande Mostra de Vinhos de Portugal

 
  • Hem
  • Grande Mostra de Vinhos de Portugal

Stor show av viner från Portugal Visa förväntar sig mer än 10000 besökare i Albufeira Mellan 5 och 8 maj, kommer de bästa nationella vinerna att presenteras på EMA-multipurpose utrymme i Albufeira, i den 9: e upplagan av den stora utställningen av viner från Portugal, organiserad av brödraskap av de Albufeiras Bacchus med stöd av kommunen Albufeira.
Händelsen med deltagande av cirka 110 från producenter från olika nationella vindistriktTrás-os-Montes till Algarve, och locka mer än 10000 besökare. Den 9: e bra visar viner från Portugal är en av de mest respekterade och besökta vin demonstrationer hölls söder om landet, betraktas redan som en milstolpe i den nationella vin.
Under fyra dagar, odlare, vinodlare, och catering branschfolk, samt fans-utan att glömma de portugisiska och utländska turister som besöker regionen och mark semesternspeciellt för detta datum - får möjlighet att veta vad som bäst produceras i ett segment i anmärkningsvärd utveckling.
Med ett fullt hus för utställare har evenemanget till försäljning ett glas provsmakning till priset av tre euro.
Även om det är dedikerat till vin, visar också showen andra regionala produkter, såsom olivolja, och några delikatesser som gjorts av stora algariska kockar, i flera showkakor.
Rätter som kan kombinera gott vin med det bästa av gastronominNacional, en hyllning till Medelhavskosten. ”Vi startade 2009 med 42 producenter och i år kommer vi ha mer än 100, överskrider kapaciteten hos MPE.
Det är, i själva verket en milstolpe i den nationella panorama nationella vin, att vara den största vin Visa i söderna av landet, besöks av tusentals fans, både inhemska och utländska, ”Carlos Oliveira, kansler av confraternityen av Bacchus i Albufeira, som är väg för att fira din 10-årsdag (12 April).
– Vi har om avtusen viner i visar och vi har över 10000 besökare ”, tillägger han, med hänvisning till även om det finns ett partnerskap med unionen av nationella barmhärtighet, några kommer att närvara att exponera sitt vin och olivolja.
I slutet finns det vanliga prisutdelning till bästa av de utmärkta vinerna från visar. – Confraternityen av Bacchus känns en enorm stolthet i, med denna händelse, möta en av de viktigaste målen som ledde till skapandet avsamma, som önskar främja, sprida och försvara nationella viner, i synnerhet de av Algarve ”, understryker Carlos Oliveira, tillade att” för närvarande Algarve vinerna är i bästa restaurangerna i regionen och är mycket uppskattade av många turister i besök, som en referens i det lokala köket.
Och alltid serveras med den kunskap och vänlighet av vårt folk, i en region i unika skönhet ”. ”Detta är en händelse som supplants kommunen själv, i att det främjarinte bara det regionala vinet i Algarve som alla vinerna i landet, på samma gång visar portugisiska och de många utlänningar som besöker Albufeira att Portugal är ett land av bra kvalitet vad gäller viner och också stor mångfald av producenter ” säger Carlos Eduardo Silva e Sousa, borgmästare av Albufeira, tillägger att nionde stora visar Portugals viner ”förenar bäst av två världar i en händelse vars närvaro har ökatfrån år till år, med fler och fler producenter som vill komma hit och visa din produkt.
Som bevisar att händelsen är en framgång.
Eftersom som bevisar portugisiska viner, som regel blir klienten.
Det är mycket svårt att hitta dåliga viner i Portugal.
Och priset är oslagbart ”. Redan säger ingenjören Carlos Gracias, President av vinet av Algarve kommissionen, att ”denna mässan präglas av heterogenitet producenter, alltifrån stora märken till småTorsdagar ”.
”Är exempel på paret skulle göra, Trás-os-Montes, som kommer hit varje år.
Det är vad ger värde till denna händelse, som är en referens till både regional och nationell nivå ”, avslöjar, betonar att det är viktigt att belysa kvaliteten på vinerna.
”I vare sig kvalitet eller pris, Algarves viner är de mest uppskattade.
Det är därför det finns tillverkare av andra delar av landet se henne producerar i Algarve.
Ett sådant fall är hus Santos Lima, som för tre år sedanhar bosatt sig i regionen och är redan den som producerar mer på volymen.
Det är för närvarande en av de största exportörerna på landet, säger han.
Den 9: e stora vinutställningen i Portugal är en av de mest attraktiva och populära vinhändelserna som organiseras i södra delen av landet.
Förutom den vanliga vinprovningen har evenemanget andra förslag.
Markera för de dagliga showkakorna med hyllning till Medelhavsdiet harmoniserad med olika nektar, workshops, kommenterade bevis, provsmakning avostar, korvar och regionala godis att ge publiken en oförglömlig resa som är full av smaker tillsammans med stora stjärnor händelse: vinet.
http://www.confrariabacchusalbufeira.com/index.html https://www.Facebook.com/confrariabacchusalbufeira https://pt-pt.Facebook.com/events/1676117595738249/ Kontakta Brotherhood of Albufeiras Bacchus Bacchus.
albufeira @ gmail.com/confrariabacchus.
Tryck @ gmail.com