Grande Mostra de Vinhos de Portugal 

Grande Mostra de Vinhos de Portugal

 
  • Home
  • Grande Mostra de Vinhos de Portugal

Grote wijnshow van Portugal Mostra verwacht meer dan tienduizend bezoekers in Albufeira Tussen 5 en 8 mei worden de beste nationale wijnen gepresenteerd in de EMA - Espaço Multiusos de Albufeira, tijdens de 9e editie van de Great Wine Show of Portugal georganiseerd door de Bacchus Broederschap van Albufeira met de steun van het stadhuis van Albufeira.
Het evenement rekent op de deelname van ongeveer 110 producenten uit de meest gevarieerde nationale wijngebieden, uitTrás-os-Montes tot de Algarve, en het aantrekken van meer dan 10.000 bezoekers. De 9e grote Shows van wijnen uit Portugal is één van de meest gerespecteerde en bezochte wijn demonstraties gehouden ten zuiden van het land, wordt reeds beschouwd als een mijlpaal in de nationale wijn.
Over vier dagen, telers, wijnboeren, en catering industrie professionals, alsmede fans-niet te vergeten de Portugese en buitenlandse toeristen die een bezoek aan de regio en de mark-vakantievooral aan deze datum-wil de mogelijkheid om te voldoen aan de beste produceert in een beruchte evolutie draad te hebben. Met volledige inachtneming van exposanten heeft de tentoonstelling een proeverij glas voor de prijs van drie euro te koop.
Ondanks het wordt besteed aan wijn, verspreidt de show ook andere regionale producten zoals olijfolie, en sommige gerechten gemaakt door grote koks van de Algarve, in verschillende show cookings.
Gerechten die u de goede wijn bij de beste van de gastronomie combineren kunnenNacional, een eerbetoon aan het mediterrane dieet. "We zijn begonnen in 2009 met 42 producenten en dit jaar zullen er meer dan 100, meer dan de capaciteit van de maximaal toelaatbare fout.
Het is in feite, een mijlpaal in de nationale panorama nationale wijn, wordt de grootste wijn zien in het zuiden van het land, bezocht door duizenden fans, zowel de binnenlandse als de buitenlandse, "Carlos Oliveira, kanselier van de broederschap van de Albufeira van Bacchus, die is bezig met het vieren van uw 10e verjaardag (12 April).
"We hebben over van1000 wijnen in shows en we hebben meer dan 10.000 bezoekers, "voegt hij eraan toe, verwijzen naar, zelfs als er een partnerschap met de Unie van nationale barmhartigheden, sommige ook aanwezig zal zijn om bloot hun wijn en olijfolie.
Aan het eind zal er de gebruikelijke toekenning van prijzen aan de beste van de uitstekende wijnen van de shows. "De broederschap van de Bacchus voelt een enorm trots op, met dit evenement, voldoen aan een van de belangrijkste doelen die tot de oprichting van leiddehetzelfde, dat zijn bevorderen, verspreiden en verdedigen nationale wijnen, in het bijzonder die van de Algarve ", onderstreept Carlos Oliveira, toe te voegen dat" op dit moment de welke wijnen in de beste restaurants van de regio en worden zeer gewaardeerd door de vele toeristen die een bezoek aan ons, een referentie in de lokale keuken.
En altijd geserveerd met de kennis en de vriendelijkheid van onze mensen, in een gebied van unieke schoonheid." "Dit is een evenement dat de gemeente zelf verdringt, in die zin dat het bevordertniet alleen de regionale wijn van de Algarve als alle wijnen in het land, op hetzelfde moment tonen de Portugezen en de vele buitenlanders die een bezoek aan Albufeira dat Portugal is een land van grote kwaliteit in termen van wijnen en ook een groot aantal producenten, "zegt Carlos Eduardo Silva e Sousa, burgemeester van Albufeira, toe te voegen dat de negende Big van wijnen van Portugal toont" het beste van beide werelden in een gebeurtenis waarvan opkomst is geweest om te groeienvan jaar tot jaar, met meer en meer producenten die willen komen hier en Toon van uw product.
Die bewijst dat het evenement een succes.
Omdat die bewijst Portugese wijnen, als een algemene regel, wordt de client.
Het is zeer moeilijk te vinden van slechte wijnen in Portugal.
En de prijzen zijn onovertroffen." De ingenieur Carlos Gracias, voorzitter van de wijn van de Commissie van de Algarve, zegt al dat "deze beurs wordt gekenmerkt door heterogeniteit van producenten, variërend van grote merken aan kleineDonderdagen." "Is het voorbeeld van het paar zou doen, Trás-os-Montes, die komen hier elk jaar.
Dat is wat geeft waarde aan dit evenement, dat is een verwijzing naar zowel het regionaal en nationaal niveau ", onthult, benadrukken dat het belangrijkste is om te wijzen op de kwaliteit van de wijnen.
"Hetzij in kwaliteit of prijs, van de Algarve wijnen worden het meest gewaardeerd.
Dat is waarom er zijn producenten van andere delen van het land zien haar produceren in de Algarve.
Een dergelijk geval is het huis Santos Lima, die drie jaar geledenvestigde zich in de regio en is al het produceren van meer volume in te stellen.
Het is momenteel de grootste exporteurs landelijk, "Hij openbaart. De 9e grote Shows van wijnen van Portugal is een van de meest wenselijke en populaire wijn evenementen georganiseerd in het zuiden van het land.
Naast de gebruikelijke wijn te proeven is de competitie andere voorstellen.
Accentueren de show dagelijkse cookings eerbetoon aan mediterrane dieet afgestemd op verschillende nectar, wijnproeven workshops, commentaar,kazen, worst en regionale snoep waarmee het publiek een onvergetelijke reis vol smaken in combinatie met grote sterren evenement: de wijn.
http://www.confrariabacchusalbufeira.com/index.html https://www.Facebook.com/confrariabacchusalbufeira https://pt-pt.Facebook.com/events/1676117595738249/ Neem contact op met de broederschap van Albufeira van Bacchus Bacchus.
albufeira @ gmail.com/confrariabacchus.
pers @ gmail.com