X Ride Algarve 

X Ride Algarve

Marina de Albufeira,12 - 8200 Albufeira - Algarve, Portugal 
  • Hem
  • X Ride Algarve

X-Ride Algarve, företag med mer än 10 år på marknaden för turisten som är havs och ett team av spetskompetens, kvalificerad, erfaren, professionell och dynamisk, syftar till att ta dig på en resa-dagbok, där säkerhet och naturskydd är prioritet och engagemang och hängivenhet till att göra detta det roligaste upplevelse som möjligt garanteras. På vår tur delfiner & grottor, kan du njuta av en magnifik resa av 2:30 av Algarvekusten, mellan denAlbufeira Marina och Praia do Carvoeiro, njuter av grottor och steniga formationer av sin extraordinära naturlig skönhet och valarnas observation, en unik och oförglömlig upplevelse! Slutligen, vi inbjuder dig att njuta en stund av frid och stillhet och dyk bredvid en av de många stränderna som kännetecknar både Algarve. Om du vill njuta av en magnifik solnedgång längs kusten, har vi utökat den Sunset Cruise på 1:30, mellan marinan iAlbufeira och grottan av Benagil, erkänd som den mest magnifika grottan i Europa.
Levande färger och en hisnande bakgrund är telefonkortet av denna rida. Om målet är äventyret, saknar också adrenalin. Inget mer radikala som 30 m powerbreacks, intensiv drivor & diabilder och en hel del spänning ombord den Jet båt MonsterX.
Gör detta till en minnesvärd stund! Följ med och upptäck Algarve i ett helt annat perspektiv och förälska sig iOm! Välja bäst erbjudandet på marknaden, oavsett om priset, både i kvaliteten på de tjänster som tillhandahålls.