X Ride Algarve 

X Ride Algarve

Marina de Albufeira,12 - 8200 Albufeira - Algarve, Portugal 
  • Home
  • X Ride Algarve

De X-Ride Algarve, bedrijf met meer dan 10 jaar in de markt van de toeristische maritieme en met een team van uitmuntendheid, gekwalificeerde, ervaren, professionele en dynamische, wil je meenemen op een reis dagboek, waar veiligheid en behoud van de natuur zijn prioriteit en inzet en toewijding om dit de meest plezierige ervaring mogelijk zijn gegarandeerd. Op onze rit dolfijnen & grotten, u kunt genieten van een prachtige reis van 2:30 door de kust van de Algarve, tussen deMarina de Albufeira en Carvoeiro strand, genieten van de respectieve grotten en rotsformaties van buitengewone natuurlijke schoonheid en walvissen kijken, een unieke en onvergetelijke ervaring! Tot slot, nodigen wij u uit om een ​​moment van rust en stilte en duik te genieten langs een van de vele mooie stranden die de Algarve te karakteriseren.
Wilt u een prachtige zonsondergang langs de kust te genieten, stellen wij de Sunset Cruise 1u30, tussen de jachthavenAlbufeira en de Grot van Benagil, erkend als de mooiste grot van Europa.
levendige kleuren en een adembenemend landschap is het visitekaartje van deze tour.
Als het doel is het avontuur, adrenaline ook niet ontbreken.
Niets meer radicale zo intens 30m powerbreacks, drijft en dia's en veel entertainment aan boord van de Jet Boat MonsterX.
Maak dit een gedenkwaardig moment! Doe mee en voldoen aan de Algarve in een heel ander perspectief en in de liefdeAls! Kies dat het beste aanbod op de markt, of de prijs, zowel in de kwaliteit van de dienstverlening verstrekt.