مواقع مراهنات مواقع مراهنات çocuk bornozu çocuk bornozu مواقع مراهنات смотреть порно онлайн ギャンブル ギャンブル ギャンブル ギャンブル ギャンブル ギャンブル المواقع المثيرة deneme pornosu çeken siteler
Turismo de Albufeira - Ale Hop Albufeira Hostel
Ale Hop Albufeira Hostel 

Ale Hop Albufeira Hostel

Rua 5 de Outubro, 23, 8200-191 Albufeira - Algarve - Portugal 
  • Home
  • Ale Hop Albufeira Hostel

Ale-Hop Albufeira Hostel in het historische centrum van Albufeira, Albufeira Ale-Hop Hostel biedt eenvoudig toegang tot alles wat deze badplaats aan haar bezoekers te bieden heeft, en tegelijkertijd een zeer betaalbare prijs en een grote mate van comfort.
De Ale-Hop Albufeira Hostel ligt in een voetgangersgebied, op 1 minuut lopen van het beroemde strand van Albufeira.
In de buurt, vindt u ook uitstekende restaurants, winkels en beroemdebars en clubs van Albufeira.
Andere gebieden van groot nut als een apotheek, een supermarkt en een ticketshop en een wisselkantoor winkel zijn slechts een steenworp afstand.
Naast wordt omringd door de geschiedenis, met musea en historische kerken in de omgeving, de zeer Ale-Hop Albufeira Hostel integreert een historisch gebouw, de voormalige Pension Silva, en omvat in de begane grond Ale-Hop Shop waar u kunt kopen tussen andere dingen, van kledingstrand souvenirs voor familie en vrienden.
Van de Ale-Hop Hostel Albufeira, kunt u ook bereiken de jachthaven van Albufeira, via een korte wandeling van 20 minuten.
De bevoorrechte locatie van dit hostel, bevindt u zich midden in het hart van "verplaatst" van Albufeira.
Bij langere reizen zijn nodig tijdens het verblijf in het Ale-Hop Albufeira Hostel vindt u een taxistandplaats op slechts 3 minuten lopen te vinden.
Denabijheid van de bushalte zorgt ervoor dat het vrij eenvoudig om dit hostel te bereiken met het openbaar vervoer.
Strand, goede restaurants, winkels, geschiedenis en het nachtleven, allemaal op slechts een paar meter afstand van het hostel.
Hier, de auto is totaal overbodig! De Ale-Hop Albufeira Hostel biedt verschillende soorten accommodatie, goed aan te passen aan de individuele wensen van elke gast.
Wie respecteert uw privacy en geven de voorkeur aan hun eigen hebbenruimte zal 2 tweepersoonskamers en twee driepersoonskamers.
De socialer, die het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten en het grootste deel van de geest van een hostel, zullen de 4 afdelingen van Ale-Hop Albufeira.
Twee van de afdelingen zijn unisex en zijn naar huis aan 8 personen in stapelbedden.
De andere 2 afdelingen hebben tot 6 personen, ook in een stapelbed, een voor mannen en een voor vrouwen.
Alle kamers beschikken over airconditioning en een eigen badkamer.
De Ale-Hop Albufeiraheeft ook een keuken en een levende gemeenschap en zo een meer betaalbaar verblijf in Albufeira en een grotere interactie tussen de gasten.
Deze ruimte beschikt ook over een terras met uitzicht op de stad en biedt een overzicht van het historische hart van deze beroemde Algarve stad.
De Ale-Hop Albufeira Hostel kunt u midden in het centrum van de actie en alle voorwaarden zijn voor een geweldige vakantie in deze kuststad.