Terra da Perfeição 

Terra da Perfeição

Praceta Bartolomeu Dias, Cerro Alagoa, 2ª fase, lote 7 - 8200- 096 Albufeira 
  • Hem
  • Terra da Perfeição

Mark av perfektion Företaget mark av fulländning utvecklar en hela arbetet relaterade händelser, turist underhållning och hotell (RNAAT 53-2011) och certifierad yrkesutbildning.
Även om din arbetsplats att vara fokuserad på området av Algarve (Albufeira), deras tjänster är efterfrågades i hela landet och under hela året.
Utbildningsavdelningen När det gäller utbildning, landet av perfektion utvecklar din aktivitet tillägnad denregionala marknaden, särskilt i en koncernintern dimension-driven.
På detta sätt din formativa erbjudande riktar sig till allmänheten, aktiva, anställda och arbetslösa, i ansikte mot ansikte arrangemang, särskilt i fråga om andra åtgärder som kontinuerlig (infogas i CNQ) och modulär utbildning (infogas i CNQ).
När det gäller formativ erbjuder speciella hotellenheter, främja kurser inom följande områden: främmande språk och litteraturer; Marknadsföring och reklam.Säkerhet och hygien på arbetsplatsen och även hotell och restaurang management.
Institutionen av gästfrihet och turism Animation inom gästfrihet och turist animeringen, landet av perfektion har specialiserat sig på erbjuder attraktiva och innovativa program och evenemang, med garantier för tillfredsställelse, för närvarande arbetar i olika enheter prestigefyllda hotell i vår region. I hotell som är dess kunder, har ditt inlägg alla ansvar av animering, till exempel barnklubbar,Barnpassning, vuxen animation, föreställningar och kompletterande tjänster av animation (jeepar Safari, paintball, kanot, Ridsport, bland annat...), som utgör ett växande utbud av faciliteter finns i hotell, med syftet oförglömlig tömningen av våra turister. Institutionen för anordnande av evenemang Landet av perfektion anordnar även evenemang för de mest skiftande målgrupperna i inre utrymmen eller exteriörer, där denoriginalitet och framgång är ledord.
Effektivisera och främja konferenser, födelsedagskalas, samt en karismatisk personlighet sportevenemang. Försöker möta dem...
företaget lovar att överraska!