Rádio Taxis de Albufeira 

Rádio Taxis de Albufeira

Albucoop - Cooperativa Rádio Táxis de Albufeira, C.R.L. R. Bartolomeu Dias Lt 8 - cv, 8200-096 ALBUFEIRA,  
  • Hem
  • Rádio Taxis de Albufeira

Här kan du se lite mer av vad vi vill göra.
Ja, vi gillar att göra livet lättare för alla som behöver resa.
Vårt dagliga arbete är enbart och uteslutande bär i våra taxibilar våra stammisar och alla besökare till vår stad, med lojalitet och professionalism. VÅR FLOTTA Albucoop har 104 taxibilar i Albufeira, vår flottan är moderna. Den genomsnittliga åldern för vår flotta är runt 4 år gammal.Vi kontrollerar ständigt den allmänna villkoret för fordon, eftersom en bil i dåligt skick genererar en dålig kundservice På så sätt kan vi höja nivå av underhåll, och indirekt för din säkerhet och komfort är krävs bil utan bra underhåll, och mestadels cleanup.
Nästan alla våra egna flottan luftkonditionering, vilket ökar din komfort ännu längre.
Det finns också till ditt förfogande fordon upp till 8 passagerare. TJÄNSTER Vårt team,är till ditt förfogande under dygnet runt, även på helger och helgdagar, vi väntar på ditt samtal. Team bildas av proffs med professionella intyg om hytter, vi använder ett modernt datasystem med ID för telefonsamtal och automatiska fordon för större smidighet av service.
Den moderna radioutrustningen och identifiering av bilar möjligt att öka din säkerhet. Vi har mycket operatörernautbildad och kan ge våra kunder en god service, garanterar snabb, skicka hytten närmast den önskade adressen.
Och återigen, tänker på dig och din ekonomi kan vi ansluta mätaren, endast från lastningsplatsen.