Rádio Taxis de Albufeira 

Rádio Taxis de Albufeira

Albucoop - Cooperativa Rádio Táxis de Albufeira, C.R.L. R. Bartolomeu Dias Lt 8 - cv, 8200-096 ALBUFEIRA,  
  • Home
  • Rádio Taxis de Albufeira

Hier kunt u meer dan we willen doen leren! Ja, we willen leven gemakkelijker voor al diegenen die moeten reizen se.O onze dagelijkse inspanning is uitsluitend uitvoeren op onze taxi's, onze vaste klanten en alle bezoekers aan onze stad, met loyaliteit en professionaliteit te maken.
ONZE VLOOT Albucoop heeft honderdvier bestaande Taxis in Albufeira, onze vloot is modern.
De gemiddelde leeftijd van onze vloot is ongeveer vier jaar.We controleren voortdurend de algemene toestand van de voertuigen, voor een auto in slechte staat genereert een slechte opkomst Zo verhogen we het niveau van het onderhoud, en indirect uw veiligheid en gemak, worden verplicht om te rijden zonder goede staat van onderhoud, en vooral reinigen.
Nagenoeg al onze vloot in eigendom van airconditioning, waardoor een verdere verhoging van uw comfort.
Er is ook beschikbaar voertuigen tot 8 passagiers.
DIENSTEN Ons teamis tot uw beschikking 24 uur per dag, zelfs in het weekend, weekends en feestdagen, we wachten op uw oproep.
Team gevormd door professionals, professionele gecertificeerde Taxis, gebruik maken van een modern computersysteem met Caller ID telefoon en automatisch zoeken van het voertuig voor een grotere vloeibaarheid van dienst.
De moderne radio-apparatuur en de identificatie van de auto's kunnen wij uw veiligheid te verhogen.
Wij sterk SCHAKELBORDopgeleid en kunnen onze klanten met hoogwaardige service, snelle garanderen, het verzenden van de taxi die het dichtst bij het gevraagde adres.
En nogmaals, denken van u en de economie, we weer op de meter, alleen vanuit het oogpunt van de zending.