Glenridge Beach and Golf Resort 

Glenridge Beach and Golf Resort

Estrada de Vale Rabelho - Galé – 8200-428 Albufeira - Algarve - Portugal 
  • Home
  • Glenridge Beach and Golf Resort

Welkom Het Glenridge Beach & Golf Resort is de perfecte keuze voor gezinnen, stelletjes en golfers buiten uw huis of willen zich thuis voelen.
En vanaf hier voor een bezoek aan de kust van de Algarve schatten van deze levendige, kleurrijke en vol geschiedenis.
Met een prachtig uitzicht omvat wijngaarden in de buurt en verre golvende silhouet van de Serra de Monchique, onze appartementen (4 per huis) bestaat uit een kleine, exclusieve en comfortabele plaats, 5 km van het centrumhistorische Albufeira, Praia da Gale buurman, een van de langste stranden van de Algarve en aangenaam.
Een 35 minuten rijden van de luchthaven van Faro, de Glenridge Beach & Golf Resort ligt op 10 minuten lopen van de stranden van Gale, Lawrence en het kasteel, allemaal met blauwe vlag, en indien beschikbaar een breed scala aan entertainment varen.
Diverse strandtenten bieden lichte maaltijden in een ontspannen omgeving met uitzicht op de azuurblauwe Atlantische Oceaan.
En hoe is het golfde beste Algarve altijd hand in hand gaan, is het Glenridge dit resort Beach & Golf ligt op 1,5 km van de Salgados Golf Course en op loopafstand van de beste golfbanen in de Algarve en de Wereldbank.