Vila Joya 

Vila Joya

Estrada da Praia da Galé, 8201-416 Albufeira, Algarve – Portugal  
  • Hem
  • Vila Joya

En överraskning av synupplevelser, dofter och smaker.

På en sluttning med utsikt över havet i Algarve i södra Portugal, glänser det framstående hotellet Vila Joya, en riktig pärla av exklusivitet, lyx och god smak.

Anpassat från ett gammalt semesterhus, med sin portugisiska arkitektur och inslag av morisk inspiration, överraskar Vila Joya med sin etniska stil och lyxiga inredning, som leder oss till det inre av ett litet och elegant orientaliskt palats.

Utformningen av egendomen, samt ljuset som den erbjuder är perfekt. Det gröna i medelhavsträdgårdarna, den gula stranden och den blå Atlanten är hela tiden närvarande, omvälvd av den mjuka doften av blommor och hav.

Detta landskap kan avnjutas från terrassen där du intar din frukost, från baren, där man kan njuta av solnedgången eller från restaurangen, där man avnjuter de smaker, som tagits fram av köksmästaren och som tilldelats Michelin-stjärnor. I rummen och sviterna som alla är bekvämt inredda och annorlunda, vaknar du upp till denna unika miljö.

Med garanti för god service kommer du att kunna njuta av det bästa Algarve har att erbjuda, allt ifrån strålande sol till ändlösa stränder och privata vikar, passerande de bästa golfbanorna i världen.


Beläget mitt bland de bästa golfbanorna i Algarve, skapades Vila Joya Golf Academy för att erbjuda golfare samt framtida golfare en unik upplevelse!


Högsta kvalitet på utövandet av golf i en avslappnad atmosfär och med hjälp av de bästa golf anläggningarna i området.

Akademien erbjuder exklusiva och effektiva undervisningsmetoder i långt och kort spel, mental träning samt spelstrategier.

Baserat på förståelsen av att alla individer är olika är det vår strävan att erbjuda en personlig och unik lösning för varje person.

Korrekt analys och åskådliggörande är nyckeln till allt lärande. Det finns ingen träning som inte ger feedback! I vår undervisning användver vi hjälpmedel såsom tex. video för att uppnå omedelbara framsteg.