Ski Molhado - Water Sports 

Ski Molhado - Water Sports

 
  • Hem
  • Ski Molhado - Water Sports

Ski Molhado garanterar dig massor av kul under ditt besök på den berömda stranden Praia da Oura i Albufeira.

Företaget SKI MOLHADO Desportos Aquáticos Ltd, (Licens RNAAT -. Registreringsbevis nr. 47/2010) har funnits sedan 1990 och har som huvudsaklig verksamhet aktiviteter med anknytning till turism och hav. Vid Oura stranden har man utvecklat de varianter av vattensporter som passar bäst för nöje som tex.: "parasailing", bananbåt, "Flyfish", vattenskidor, bojer, uthyrning av vattenskoter, trampbåtar, kanoter, båtturer och "Jet boat".

Företagets egenskaper är kvalitet och innovation och största vikt läggs alltid på säkerhetsaspekten för kunder och anställda.

Personalen som arbetar i företaget med aktiviteter och turer får utbildning anpassad till verksamheten, både vad det gäller operativa bestämmelser, säkerhet och service till kunderna.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

Ski Molhado garanterar dig massor av kul under ditt besök på den berömda stranden Praia da Oura i Albufeira.

Vi erbjuder den bästa utrustningen för vattenskidor,"parasailing", bojer, bananbåt, trampbåtar, kajaker, uthyrning av vattenskoter och nu med de fantastiska nyheterna: “Jet boat” och “Flyfish”.

Vårt kvalificerade team värnar om kvalitet och säkerhet.

Kom och ha massor med kul med Ski Molhado vattensporter vid Oura stranden i Albufeira, och upptäck varför vi är de bästa inom vårt område!