Indigo Walkers 

Indigo Walkers

Rua do Mercado, Lote M, Loja A, Areias de São João, 8200-269 Albufeira - Algarve - Portugal 
  • Home
  • Indigo Walkers

Indigo wandelclub

De Indigo wandelclub is een nieuw produkt van het duikcentrum van Albufeira – “Indigo Divers” voor diegene die duiken en daarnaast ook de mogelijkheid om verschillende wandelingen door de gemeente Albufeira te maken.

Met Indigo wandelclub maakt u zich vrij van de dagelijke stress. Wandel door de schoonheid die Albufeira te bieden heeft en vaak komt u op onbekende plekjes ook voor diegenen die hier wonen.

De Indigo wandelclub biedt georganiseerde wandeligen langs de kust en in het binnenland die verrassend zijn door hun natuurlijke schoonheid, met weggetjes en weinig ondekte paden waar de wandelingen plaatsvinden.

Het aanbod bestaat uit hele en halve dagen onder begeleiding van een gids, die plaatsvinden in het binnenland, het strand en historische locaties en het observeren van vogels en flora.

De Indigo duikers bieden wandelingen aan waar u de tijd heeft, kalm en in schone lucht, men zich kan ontspannen en genieten van de wonderschone landschappen en u de mogelijkheid biedt om te fotograferen in weinig bekende gebieden.

Het doel is verdelen en verspreiden van alle landschappen van Albufeira als een cultureel erfgoed onbeschrijvelijke ervaring voor wie die op vakantie is en op een andere manier de dag wil doorbrengen.

Indigo Divers verzorgt transport van het duikcentrum naar de plaats van de tocht en kan ook de transfer verzorgen vanaf het hotel voor de klient.

Doet u een wandeling met uw familie tijdens uw vakantie, profiteer van de vrije lucht en voelt u zich in harmonie met de natuur rondom u.

Voor meer informatie bezoekt u onze site van Indigo Walkers:www.indigo-walkers.com